English translation below

Oj vad skönt vi hade det när vi var hemma! Vi lyckades klämma in julfirande i både Wales och Sverige och passade på att riktigt julmysa med våra familjer. Eftersom vi inte varit hemma på ungefär ett och ett halvt år så blev det många kära återseenden, många vänner vi inte träffat på länge som vi äntligen fick umgås med. Vi passade också på att göra de allra vanligaste sakerna; gå och handla i mataffären, kolla på TV, läsa tidningar, gå på promenad, äta favoritchokladen samt fika, fika och fika! Det var en underbar resa och vi lyckades vila upp oss lite innan vi satte oss på planet tillbaka till Sydafrika, där vi nu har landat.

* * *

We had a lovely time back home in Wales and Sweden, celebrating Christmas in both countries and enjoying spending quality time with family and friends. Because we’d been away for so long it was the everyday things that we were really excited to do; food shopping, watching TV, reading the newspaper, eating our favorite chocolate and having loads of coffee dates. We had a lovely trip and managed to get some rest before flying back to Cape Town, where we’ve now landed.