Well this pretty much sums up my week;

Summary of this week - blog

Several times this week I’ve turned up to scheduled meetings, where I sit and wait and when the person doesn’t show up after 15 minutes I phone them, realizing they’re not even intending to come. Yesterday afternoon I had set a meeting with the social workers in Masiphumelele and was met by a closed door with this sign saying that they’ll be in a meeting the whole day and wont be back until tomorrow. No phone calls to reschedule, no nothing. I drove off to say hi to Viwe and then then thought to my self ‘that sign pretty much sums up my week’, I gotta drive back and take a photo of it. One of those weeks when you’re just tired and wonder ‘what’s the point’. You get me?! Big welcome to the weekend and the pizza!

* * *

Lappen på dörren ovan avrundade denna tråkvecka som gärna fick ta slut. En vecka med flera uppsatta möten där jag sedan blev sittande, väntandes i 15 minuter, utan att personen i fråga dyker upp och när jag väl ringer och frågar så hade personen inte ens tänkt komma och utan en tanke på ringa och avboka. Bägaren rann över när jag igår eftermiddag kom till ett inbokat möte på socialtjänstens kontor i Masiphumelele och möttes av en låst dörr med en lapp om att de alla är på kurs som pågår hela dagen, ‘vänligen återkom i morgon’. En typisk drygvecka som jag antar att vi alla har emellanåt?!

Välkommen helgen och pizzan!