Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

Jonathan’s riding the Cape Argus Tomorrow!

The Cape Argus is a world famous (and probably the most beautiful) cycling race of 110 kilometers held in South Africa. Most of the route follow the coastline, starting in Central Cape Town, over to Muizenberg then Simon’s Town, Cape Point and eventually over Chapman’s Peak and ending in Green Point (Cape Town). Go Jonathan Go Go!!! Most of the roads where we live will be closed so the rest of us will have to stay home or take a walk to the beach…

Cape Argus är en välkänd cykeltävling som hålls längs med Sydafrikas sydligaste kust. Rutten är 110 km och börjar i centrala Kapstaden och fortsätter sedan via Muizenberg och Simon’s Town, förbi Godahoppsudden, över Chapman’s Peak och avslutas sedan inne i Kapstaden. Lycka till Jonathan!!! Själv får jag hålla mig inne i morgon, eller kanske ta en promenad till stranden eftersom de flesta vägarna kommer vara avstängda för de hurtiga cyklisterna.

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.