Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

South Africa –> Cape Town –> Woodstock

Våra fina vänner, Luke och Jen, har tagit väl hand om oss sen vi kom hit. De bor i ett område med samma namn som den välkända festivalen, Woodstock, i Kapstaden. Det finns fler likheter än namnet, fram för allt är detta också ett ställe som sprudlar av kreativa människor som utstrålar en massa PEACE & LOVE (& HOPE)! Vi bor här ungefär en vecka tills vi hittat vårt eget ställe, i Fish Hoek, på andra sidan berget. Graffitikonst nedan av vår vän Andrew

***

Our dear friends, Luke and Jen, are well known for making people feel really welcomed when arriving in SA, which is how they made us feel since arriving! They live in Woodstock, in Cape Town which, just like its festival namesake, is a place exploding with creative people filled with PEACE & LOVE (& HOPE)! We’ll stay here approximately one week until we’ve found our own place in Fish Hoek, on the other side of the mountain. Graffiti art below by our friend Andrew

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.