This is completely unrelated to anything we do but thought some of you might need a little Monday chuckle.

This morning I discovered this video made by a group within the Swedish Police in the south of Sweden – a Gangnam Style-inspired announcement about traffic safety (called ‘Driving safely style’). When I shared it with Jonathan he let me know this is ‘old news’ and has already been done by the British police.

Well, at least the Swedish police seems to have a message behind their video 🙂

HÀr kommer ett inlÀgg som Àr helt orelaterat till vad vi gör, men som förhoppningsvis ger nÄgon ett litet mÄndagsskratt.

De flesta av er har sĂ€kert redan sett videon av en dansande poliskĂ„r i SkĂ„ne, men jag hittade den först idag. NĂ€r jag visade den för Jonathan lĂ€t han mig veta att detta redan har gjorts av den Brittiska polisen. Efter att ha kollat pĂ„ den Brittiska videon verkar det som att den svenska polisen Ă„tminstone försökte förmedla nĂ„got slags budskap 🙂