Strax innan julsemestern blev vi inbjudna att föreläsa om Baby Safe hos en av Sydafrikas större stormarknader, Woolworths. De hade hört talas om vår organisation, ville veta mer och fram för allt se hur de kan vara med på ett hörn och hjälpa till. De bestämde sig för att ge oss en generös ekonomisk gåva och häromdagen gav de oss också en stor låda fylld med små bebis jackor. Dessa kommer bli utmärkta gåvor till vintern, fram för allt som en av gåvorna i de startpaket till nya mammor, som vi delar ut till lokal sjukhuset.

Under den tid jag varit här har jag om och om igen blivit positivt överraskad av över hur många Sydafrikaner som är eldsjälar och jobbar för ett bättre Sydafrika. Detta är det alltid gott att bli påmind om emellanåt.

Stort Tack till Woolworths!

* * *

Before the holidays we were invited to do a Baby Safe presentation for Woolworths, one of the bigger supermarkets in South Africa. They’d found out about the work we do, were eager to hear more and see how they could get involved to be part of it. Not only did they give us a generous donation, they also gave us a big box filled with little baby jackets! We’ll include these in the baby packs that we hand out at the local hospital, to the mums that don’t have any clothes or nappies for their newborn.

I love that during my time here I’ve come across so many South Africans who are passionate to be part of changing this country for good!

Go Woolworths!