Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

Selah in Masiphumelele

When fires hit Masiphumelele (the township where Babysafe works) a few months ago, many people joined in the effort to rebuild the shelters of those who had been made homeless. Street artist SELAH (aka Andrew Breitenberg) decided to sow some beauty among the ashes. Here’s what happened.

***

För några månader sedan härjade bränder i Masiphumelele (samma kåkstad som Baby Safe arbetar i) och över 500 plåtskjul brann ner vilket resulterade i att hundratals personer blev hemlösa. Lokalbefolkningen och andra människor engagerade sig i återuppbyggandet av nya hem i området. Gatukonstnären SELAH (aka Andrew Breitenberg) bestämde sig för att skapa något vackert och hoppingivande mitt i askan.

(Video by Craig Johns. If you can’t view it on this blog, visit it on Youtube)

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.