Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

Love the grannies!

Dessa damer bjöd in mig och Jon till deras ‘Senior Fika’ för att berätta om tiden vi tillbringade i Sydafrika och om The Baby Safe. Efter att vi berättat om bebisarna som blir övergivna i Sydafrika ville de hjälpa till på något sätt. De bestämde sig för att sticka filtar till bebisarna (och mammorna) som The Baby Safe möter. De spred ryktet till deras väninnor, som bestämde sig för att sticka filtar dom också. Så för någon vecka seda skickade vi ner en hel massa filtar till Sydafrika. Filtarna kom fram och blev klar precis i rätt tid, för just är vintern på intåg i Sydafrika. Många av damerna var medlemmar i Beulah Baptist Church som också bör berömmas, dels för att de hjälpte till i samband med filt-transporten, och dels för att de är allmänt goa 🙂

Translation
Some of these ladies invited us to their ‘Senior Citizens Tea’ gathering, to talk about our time in South Africa and The Baby Safe. After hearing the story about baby dumping they felt that they really wanted to contribute in some way. They decided to knit blankets for the babies (and mothers) that the Baby Safe supports. They also spread the word to their friends who then came to join them in the knitting! So a few weeks ago we were able to send off a large number of blankets to the Baby Safe in South Africa, were they were warmly welcomed. The timing was perfect as the winter has now started over there. Most of these ladies were part of Beulah Baptist Church, who also deserve some cred for organising the shipping and being a lovely community.

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.