Due to language learning and settling into life here we haven’t really shared any pictures from the trips we’ve done. So here are some pics from when we stayed over night in Wadi Rum (desert area in Jordan) in September to celebrate my 30th Birthday. We rode camels, met shepherd boys on donkeys, ate tasty bedouin food that was cooked under the sand, listen to our two bedouin hosts playing arabic songs next to the fire, under a starlit sky. All in all a magical experience!

 

 

Här är några foton från en utflykt vi gjorde i September för att fira min 30 årsdag. Vi övernattade i Wadi Rum, ett ökenområde i Jordanien, ca 4 timmar från Amman. Vi åkte sandjeep, red kamel, åt traditionell beduin mat som kokats i sanden, satt under stjärnklar himmel bredvid en eld och lyssnade på våra guider som sjöng arabiska sånger, allt mitt ute i djupaste öknen. En magisk och oförglömlig upplevelse.