Last week was particularly eventful. Here’s why:

A stabbing

On Monday (30th) our friend Lucas was stabbed three times, in the side and back, by a guy who wanted his phone. An x-ray showed that his lung was punctured, but during the night, while he waited for an operation, it healed up. This meant that he could avoid having surgery and recovered quicker than expected! He was released on Friday (3rd) and is healing up at home.

A car accident

Last Saturday (4th) we went on a day trip with some friends from the states. On our way back I was driving and I slowed down and stopped for some traffic lights that were turning red. A few seconds after a stopped there was a big crunching sound, as a lorry drove into the back of the car!

Fortunately everyone in the car was fine, escaping with just the stiffness and aching of whiplash. Unfortunately our friend’s car was damaged really badly at the back.

***

Förra veckan var riktigt händelserik;

En kompis blev knivhuggen

Förra måndagen blev vår kompis Lucas knivhuggen tre gånger, först i nacken och sen i ryggen. Gärningsmannen var en gammal kompis till honom som ville åt hans mobiltelefon! Röntgen visade att han hade en punkterad lunga men under natten, i väntan på operation, läkte lungan ihop sig själv. Detta innebar att  han inte behövde opereras och återhämtade sig fortare än väntat! Senare samma vecka, på fredagen, blev han hemskickad och ligger nu hemma och vilar upp sig.

En bilolycka 

I lördags gjorde  vi  en liten utflykt tillsammans med några vänner från USA. På vägen tillbaka var det Jonathans tur att köra. Han stannade vid ett rödljus och några sekunder senare hörde vi en rejäl smäll från bakre delen av bilen samtidigt som bilen sköts ut i mitten av vägen. En lastbil hade kört på oss bakifrån!

Som tur var är vi alla oskadda, förutom stela muskler och mindre whiplash skador. Dessvärre är bakre delen på bilen vi körde, vår kompis bil, ganska förstörd.