Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

We’re back!

So during the last few weeks we’ve arrived back from Zambia, debriefed with the rest of our course mates who went to different parts of the world (heard some beautiful stories of changed lives), finished the course we’re doing and have had a lovely week off. This week is back to normal life, starting work and Baby Safe again. We’ve got lots of pictures from our trip and would love to share with you guys, here we go…

***

Tänkte det var dags att ge en liten uppdatering om vad vi haft för oss de senaste veckorna. I mitten av Juni kom vi tillbaka från Zambia och följande veckor bestod av utvärdering samt spännande berättelser från de andra kursdeltagarna (som varit i andra delar av världen), därefter var kursen avslutad och vi sa ‘hej då’ till vänner som reste hem igen, sedan njöt vi av en hel veckas ledighet. Denna veckan börjar den spännande vardagen igen med jobb och Baby Safe. Vi har en hel del fina foton från Zambia, så här kommer ett litet bildregn…


The wonderful people we traveled with.
***
Våra fina reskamrater.


Invited to an ‘Initiation Party’. A ceremony for girls who enter puberty, preparation for married life. Could write a whole blogpost about this interesting experience…
***
Inbjudna till en ceremoni för tjejer som kommer in i puberteten och tränas till att bli fruar. Skulle kunna skriva en hel sida om denna intressanta upplevelse…


Hippo = Flodhäst

Some photos taken by Francois Pretorius. Have a look at Jonathan’s photos here!.

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.