Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

Police refer abandoned baby to Baby Safe

Each week one of the team members of Baby Safe is on call 24-7 to respond to any emergency, in particular those that involve rescuing abandoned babies. Last night it was Rachel’s turn. She was called by the local police station to collect a six week old baby that had been abandoned. The baby has now been placed in a place of safety.

***

Varje vecka är en av medlemmarna i Baby Safe jour ansvarig. Detta innebär att man är tillgänglig dygnet runt till att ta emot akuta ärenden, däribland att ta hand om övergivna spädbarn. I går kväll var det Rachel’s tur. På kvällen blev hon uppringd av områdets lokala polisstation som meddelade att de hade ett övergivet spädbarn på 6 veckor. Rachel hämtade bebisen och såg till att den fick ett tryggt hem.

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.