Our Life in Sweden

Jonathan & Sofia Morgan

Menu Close

Papa Lucia

Jon decided to run for Sankta Lucia this year. He woke me up sunday morning (13th of December), dressed in his white dressing gown, a red ribbon tied round his waist, a lit candle, some white paper around his head and singing along with a youtube clip from last years Sankta Lucia in Sweden. Well done love! This is kind of what he was going for:

Översättning:
Jon bestämde sig för att föra den svenska traditionen, Sankta Lucia, vidare och väckte mig mimandes till förra årets Sankta Luciakör – ett klipp ifrån youtube, på söndagen 13/12! Hans utstryrsel bestod av vit morgonrock, rött band i midjan, någon form av vitt papper på huvudet samt ett brinnande ljus! Så vackert! Nu är jag definitivt ett steg närmre julstämningen! Se gärna klippet ovan för att få inblick i hur han tänkte sig det hela…

© 2024 Jonathan & Sofia Morgan. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.